
Salt og krydret elgkjøttkake
oppskrift på en smakfull venison meatloaf med krydder og grønnsaker, perfekt for en hearty middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 80 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av hjort
- 1 egg
- 1 (4 unser) pakke saltinerkjeks, finhakket
- 1/4 kopp grillketchup
- 1/2 gul løk, hakket
- 1/2 teskje tørket salvie
- 1/2 teskje biffkrydder
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 3 skiver bacon
- 3/4 kopp grillketchup
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland hjortekjøttet, egget, knuste kjeks, 1/4 kopp barbecue-saus, løk, salvie, biffkrydder, 2 spiseskjeer brunt sukker og 2 spiseskjeer Worcestershire-saus i en bolle med hendene til det er jevnt blandet. Form blandingen til en avlang brødform i en 3x7 tommers loafform, og legg baconskivene over toppen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til kjøttet ikke lenger er rosa i midten og baconet er sprøtt, ca. 35 minutter. En øyeblikksmåler som settes inn i midten skal vise minst 70 grader Celsius (160 grader Fahrenheit). I mellomtiden, rør sammen 3/4 kopp barbecue-saus, 2 spiseskjeer brunt sukker og 1 spiseskje Worcestershire-saus i en kjele over middels varme. La det småkoke i 5 minutter under konstant visping. Hell sausen over kjøttkaken, og la den hvile i 5 minutter før servering.