Vegetarisk tortilla-gryte

Vegetarisk tortilla-gryte

Lær hvordan du lager en velsmakende vegetarisk tortilla stew. En enkel oppskrift perfekt for en sunn og mettende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (19 unse) boks med grønn enchiladasaus
  • 1 ½ kopper vann
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • ½ teskje hvitløkspulver
  • ¼ teskje chilipulver
  • ¼ teskje malt spisskummen
  • 1 (15 unse) boks med pintobønner, avrent og skylt
  • ½ (16 unse) boks med hakkede tomater
  • 1 kopp frossen mais
  • ½ kopp vegetarbønnealternativ, i terninger (valgfritt)
  • 4 (6 tommer) mais tortillas, revet i strimler
  • 1 spiseskje hakket fersk koriander
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en gryte, bland enchiladasausen og vannet. Løs opp buljongterningen i væsken, og krydre med hvitløkspulver, chilipulver og spisskummen. Kok opp, og skru ned varmen. Bland inn bønner, tomater og mais. La det småkoke til det er gjennomvarmt. Bland inn vegetarisk kylling og tortillalefser, og kok til det er gjennomvarmt. Rør inn koriander, og smak til med salt og pepper før servering.