
Fersk geitost- og parmaskinke-pizza
Lær hvordan du lager en smakfull fersk geitost og prosciutto pizza med enkle steg. Perfekt for sommermåltider eller helge kos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 10 unser fullstekt tykk pizzabunn
- 1/3 kopp marinara-saus
- 1 kopp revet mozzarella
- 2 unser tynne skiver prosciutto
- 1 unser fersk geitost, grovt smuldret
- 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius. Kle en pizzastein eller et stekebrett med aluminiumsfolie og legg pizzadeigen oppå. Fordel sausen jevnt over deigen. Strø over mozzarellaen, og la det være en 1-centimeters kant rundt kanten.
- 2Stek til osten er smeltet, ca. 10 minutter. Ta pizzaen ut av ovnen og topp med prosciutto og geitost. Stek videre til prosciutton er lett sprø, ca. 4 minutter til. Strø over basilikum. Skjær pizzaen i 6 stykker.
- 3Fotograf: Andrew Mccaul