Krydret krabbepasta

Krydret krabbepasta

Lær hvordan du lager en smakfull spicy crab pasta med friske ingredienser. En rask og enkel oppskrift for en deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (16 unse) tørr farfalle (sløyfeformet) pasta
  • 1/2 kopp smør
  • 1 boks (6 unse) krabbekjøtt, drenert og flaket
  • 1 boks (14,5 unse) hermetiske hakkede tomater, drenert
  • 1 1/2 ss rød pepperflak
  • 1 ss hvitløkssalt
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett farfalle-pasta, kok i 8 til 10 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
  2. 2Smelt smøret i en egen kjele. Bland inn krabbekjøtt og tomater. Krydre med rød pepper, hvitløkssalt, salt og pepper. La det koke og røre i 10 minutter. Vend det inn i den kokte pastaen før servering.