Krydret krabbepasta
Lær hvordan du lager en smakfull spicy crab pasta med friske ingredienser. En rask og enkel oppskrift for en deilig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (16 unse) tørr farfalle (sløyfeformet) pasta
- 1/2 kopp smør
- 1 boks (6 unse) krabbekjøtt, drenert og flaket
- 1 boks (14,5 unse) hermetiske hakkede tomater, drenert
- 1 1/2 ss rød pepperflak
- 1 ss hvitløkssalt
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett farfalle-pasta, kok i 8 til 10 minutter, til den er al dente, og sil av vannet.
- 2Smelt smøret i en egen kjele. Bland inn krabbekjøtt og tomater. Krydre med rød pepper, hvitløkssalt, salt og pepper. La det koke og røre i 10 minutter. Vend det inn i den kokte pastaen før servering.