Mini Meringues

Mini Meringues

Lær å lage perfekte mini meringues med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt tilbehør eller som snacks til festlige anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 eggehviter
  • 1/2 kopp superfint sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate.
  2. 2I en stor bolle, pisk eggehvitene til stiv, men ikke tørr, konsistens. Tilsett sukker gradvis, og pisk til blandingen føles glatt mellom tommel og pekefinger, ikke grynete. Rør inn vanilje.
  3. 3Sprøyt eller skje små porsjoner av marengsen på bakepapiret, og stek i 35 minutter, eller til de er tørre, men ikke brune. Slå av ovnen og la marengsene avkjøle inne i ovnen.