Mini Meringues
Lær å lage perfekte mini meringues med denne enkle oppskriften. Perfekt som søtt tilbehør eller som snacks til festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 2 eggehviter
- 1/2 kopp superfint sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit). Legg et bakepapir på en stekeplate.
- 2I en stor bolle, pisk eggehvitene til stiv, men ikke tørr, konsistens. Tilsett sukker gradvis, og pisk til blandingen føles glatt mellom tommel og pekefinger, ikke grynete. Rør inn vanilje.
- 3Sprøyt eller skje små porsjoner av marengsen på bakepapiret, og stek i 35 minutter, eller til de er tørre, men ikke brune. Slå av ovnen og la marengsene avkjøle inne i ovnen.