Karibisk Jerk Stir-Fry
Lær hvordan du lager en smakfull caribbean jerk stir-fry med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og eksotisk middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 grønn paprika, fjernet frø og skåret i terninger
- 1 rød paprika, fjernet frø og skåret i terninger
- 1/4 kopp skivede søt løk
- 3/4 pund skinn- og benfri kyllingbryst, skåret i strimler
- 2 1/2 teskjeer karibisk jerk-krydder
- 1/2 kopp plommesaus
- 1 spiseskje soyasaus
- 1/4 kopp hakkede ristede peanøtter
Fremgangsmåte
- 1Varm opp oljen i en stor stekepanne over middels høy varme. Kok og rør inn paprika og løk i oljen til de er lett møre, ca. 5 til 7 minutter. Ta paprika og løk ut av pannen og sett til side. Tilsett kyllingen i pannen; krydre med jerk-krydder; kok og rør kyllingen til den ikke lenger er rosa innvendig. Hell plommesausen over kyllingen; tilsett paprika og løk; vend godt sammen. Kok til paprika og løk er gjennomvarme, ca. 3 til 5 minutter. Strø over soyasaus og hakkede peanøtter før servering.