Chile, ost, ris og burritos
Lær hvordan du lager deilige chile cheese rice burritos med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og mettende middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 (6-tommers) mel tortillas
- Non-stick kokespray
- 1 ½ kopper revet zucchini
- 1 (4-unse) boks hakkede grønne chili
- 1 ½ kopper tynne skiver av grønn løk
- 1 kopp kokt ris
- ¾ kopp revet fettfri pepper jack-ost
- ¼ teskje salt
- ¼ teskje svart pepper
- ¾ kopp fettfri rømme
- 1 ½ kopper revet salat
- 1 tomat, tynne skiver
- 6 spiseskjeer salsa
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit.
- 2Varm opp tortillalefser i ovnen.
- 3Mens tortillalefsene varmes, varm opp en non-stick stekepanne med matlagingsspray på middels høy varme til den er varm. Tilsett zucchini, chiles og grønn løk, og stek i 3 minutter eller til de er møre. Rør inn risen, osten, salt og pepper, og kok i 1 minutt under konstant omrøring. Ta av varmen og rør inn rømme.
- 4Fyll de varme tortillalefsene med risblandingen. Topp med salat og tomat. Rull sammen burritoen og server med salsa.