Chile, ost, ris og burritos

Chile, ost, ris og burritos

Lær hvordan du lager deilige chile cheese rice burritos med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull og mettende middag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 6 (6-tommers) mel tortillas
  • Non-stick kokespray
  • 1 ½ kopper revet zucchini
  • 1 (4-unse) boks hakkede grønne chili
  • 1 ½ kopper tynne skiver av grønn løk
  • 1 kopp kokt ris
  • ¾ kopp revet fettfri pepper jack-ost
  • ¼ teskje salt
  • ¼ teskje svart pepper
  • ¾ kopp fettfri rømme
  • 1 ½ kopper revet salat
  • 1 tomat, tynne skiver
  • 6 spiseskjeer salsa

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 250 grader Fahrenheit.
  2. 2Varm opp tortillalefser i ovnen.
  3. 3Mens tortillalefsene varmes, varm opp en non-stick stekepanne med matlagingsspray på middels høy varme til den er varm. Tilsett zucchini, chiles og grønn løk, og stek i 3 minutter eller til de er møre. Rør inn risen, osten, salt og pepper, og kok i 1 minutt under konstant omrøring. Ta av varmen og rør inn rømme.
  4. 4Fyll de varme tortillalefsene med risblandingen. Topp med salat og tomat. Rull sammen burritoen og server med salsa.