Tørkede eplechips

Tørkede eplechips

Lær hvordan du lager sprø og deilige tørkede eplechips hjemme. Enkel oppskrift med få ingredienser, perfekt som sunn snacks til høsten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 12 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 2 usyrede epler
  • Melis, til å støve med

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp ovnen til 200 grader Fahrenheit. Kutt av bunnen på eplene. Bruk en mandolin og skjær eplene i tynne skiver med jevnt trykk. Sørg for at hver skive er jevnt tykk. Vend ofte på eplene for å unngå riflete skinn. Legg et silikonmatte eller bakepapir på et stekebrett. Legg epleskivene i ett lag på silikonmatten. Strø melis over epleskivene. Stek i 1 til 1 ½ time. Avkjøl helt på en avkjølingsrist. Oppbevar i en lufttett beholder i opptil 2 dager.