
Sjokolademoskake med bringebær og iskremkake
Lær hvordan du lager en deilig sjokolade bringebær iskake. Perfekt som dessert til sommerfesten eller helgefeiringen. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/3 kopp kald kremfløte
- 1/2 teskje sukker
- 1/8 teskje vanilje
- 5 sjokoladekjeks, Nabisco Famous anbefalt
- 1/3 kopp ferske bringebær
- Revet bittersøt sjokolade, som pynt
Fremgangsmåte
- 1Pisk krem med sukker og vanilje i en liten, dyp bolle med en elektrisk mikser til det akkurat stivner med spisse topper.
- 2Smør en toppet teskje krem på hver av fire vafler. Arranger nok bringebær side om side (så tett sammen som mulig) på én vaffel med krem for å danne et jevnt lag. Stabl to vafler med krem (krem-siden opp) på en tallerken, og legg en vaffel med bær oppå. Fordel forsiktig en teskje krem over bærene. Topp med den siste vaffelen med krem og dekk kremflaten med den resterende enkle vaffelen. Dekorer toppen og sidene av kaken med resten av kremen. Dekk kaken med en opp-ned bolle og sett den i kjøleskapet i minst 4 timer.
- 3Server kaken med de resterende bærene og pynt med revet sjokolade.