Stekte poteter
Lær hvordan du lager perfekte ovnsbakte poteter med denne enkle oppskriften. Ideell for en smakfull hovedrett eller tilbehør, tilgjengelig året rundt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 pund Yukon Gold-poteter, skrelte og delt i fire
- 2. Salt og nykvernet svart pepper
- 3. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 4. 2 spiseskjeer hakkede persilleblader
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
- 33. Legg potetene på et stekebrett. Krydre med salt og pepper. Drypp over olivenolje og strø over persille. Vend potetene slik at de blir jevnt dekket. Stek i ovnen til de er gylne og sprø på utsiden, og møre og gjennomkokte på innsiden, ca. 30 minutter.