Stekte poteter

Stekte poteter

Lær hvordan du lager perfekte ovnsbakte poteter med denne enkle oppskriften. Ideell for en smakfull hovedrett eller tilbehør, tilgjengelig året rundt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 pund Yukon Gold-poteter, skrelte og delt i fire
  • 2. Salt og nykvernet svart pepper
  • 3. 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 4. 2 spiseskjeer hakkede persilleblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Legg potetene på et stekebrett. Krydre med salt og pepper. Drypp over olivenolje og strø over persille. Vend potetene slik at de blir jevnt dekket. Stek i ovnen til de er gylne og sprø på utsiden, og møre og gjennomkokte på innsiden, ca. 30 minutter.