Bulgursalat med ananas, pekannøtter og basilikum
oppskrift på en frisk og smakfull bulgurwheat-salat med ananas, pekannøtter og basilikum. perfekt for sommermåltider og lett å lage.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 kopper vann
- 2. 1 kopp bulgur
- 3. 1 boks (20 oz.) DOLE® ananasbiter eller ananasbiter, avrent
- 4. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
- 5. 2 spiseskjeer hakket fersk basilikum
- 6. 2 spiseskjeer hakket italiensk persille
- 7. 1 1/2 teskje olivenolje
Fremgangsmåte
- 11. Bland vann og bulgur i en stor kjele. Varm opp til kokepunkt, reduser varmen og la det småkoke under lokk i 35 til 40 minutter, eller til bulguren er mør, men ikke grøtaktig.
- 22. Overfør til en stor bolle; avkjøl til romtemperatur.
- 33. Rør inn ananasbiter, pekannøtter, basilikum, persille og olje i bulguren. Server ved romtemperatur.
- 44. Per porsjon: 309 kalorier, 13 g fett (1 g mettet fett), 0 mg kolesterol, 21 mg natrium, 46 g karbohydrater (9 g kostfiber, 16 g sukker), 6 g protein, 5 % vitamin A, 34 % vitamin C, 3 % kalsium, 10 % jern, 6 % kalium, 4 % folat