Crostini med krydret Chevre

Crostini med krydret Chevre

oppskrift på crostini med krydret chevre, perfekt som forrett eller snacks. enkel å lage, full av smak og karakter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/2 helfullkornsbaguette, skåret i tynne skiver på skrå
  • 2. Olivenolje, til å dryppe over
  • 3. Balsamicoeddik, til å dryppe over
  • 4. 2 teskjeer kardemomkjerner
  • 5. 2 teskjeer malt koriander
  • 6. 2 teskjeer fennikelfrø
  • 7. 2 teskjeer røkt paprika
  • 8. En klype salt
  • 9. 1 stor stang chevre, avkjølt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Legg baguetteskivene på et stort stekebrett og drypp over olivenolje og eddik. Rist dem i ovnen i 15 til 20 minutter, og snu dem etter 7 minutter. De er ferdige når de er gylne og sprø.
  2. 22. Ha kardemomme, koriander, fennikelfrø, paprika og salt på en tallerken eller en grunn skål, og rør sammen. Rull chevre-leggen i krydderblandingen, og sørg for at den er godt dekket. Skjær leggen i tynne skiver med en skarp kniv eller tanntråd. Legg en skive av den dekkede chevre på hver baguetteskive, og sett dem tilbake i ovnen i ca. 2 minutter, til osten er gjennomvarm.