Grillet laks med kaffebarbecue-saus
oppskrift på grillede laksefileter med smakfull kaffebarbecuesaus, perfekt for en sommermiddag eller helg. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 til 2 pund laksefilet, skinn fjernet
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje, pluss ekstra olivenolje til å pensle på grillen
- 3. Salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 4. 1 kopp kaffebarbecue-saus
- 5. 1/2 pund vårløk
- 6. 4 maiskolber, fjern skallet og silke, behold skallet
Fremgangsmåte
- 11. Forbered en utendørs grill med gode briketter av kull eller trekullchips stablet mot den ene siden av grillen, og la dem brenne til de er askehvite. Pensle laksen lett med olivenolje og krydre med salt og pepper.
- 22. Plasser fisken på grillen og begynn å koke den over indirekte varme (den kjøligere delen av grillen). Grill i 2 til 3 minutter på hver side til laksen begynner å få grillmerker.
- 33. Pensle fisken med grillkategorien og dekk området der fisken kokes med de reserverte maisbladene. Legg fisken oppå og dekk den med de resterende bladene.
- 44. Fortsett å grille fisken på denne måten til den har oppnådd ønsket stekegrad.
- 55. Mens fisken koker, legg maisen til side på grillen og kok den raskt. Kok også vårløken på en lignende måte.
- 66. Når laksen har blitt grillet under maisbladene, fjern den og server.