Hello Fresh Mobile Banner
Baconskekaker med krabbekaker og pimiento-mais-relish

Baconskekaker med krabbekaker og pimiento-mais-relish

oppskrift på bacon crab cakes med en frisk pimiento-corn relish. perfekt for forrett eller fest. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver røkt bacon
  • 2. 1 stilk selleri, finhakket
  • 3. 1/2 liten løk, finhakket
  • 4. 1 1/2 kopper maiskjerner (fra omtrent 3 maiskolber)
  • 5. Salt og pepper
  • 6. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 7. 2 spiseskjeer sukker
  • 8. 1 liten glass (4 unser) hakkede pimientos, drenert
  • 9. 450 gram lump crab meat
  • 10. 1 stort egg, lett pisket
  • 11. 3 spiseskjeer majones
  • 12. 1 teskje Dijon-sennep
  • 13. 1/2 liten løk, finrevet
  • 14. 1 fedd hvitløk, finrevet
  • 15. 2 spiseskjeer hakket frisk persille
  • 16. 1/4 til 1/2 kopp knuste pretzels, etter behov
  • 17. 3/4 teskje sjømatkrydder, som Old Bay
  • 18. Noen dråper hot sauce
  • 19. Salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Sett en stor stekepanne over middels varme og kok opp baconet til det er gyllent og sprøtt, totalt 7 til 8 minutter. Sett til side omtrent 3 spiseskjeer av baconfettet i en skål og 2 spiseskjeer i pannen. Overfør baconet til en tallerken med kjøkkenpapir for å avkjøle.
  2. 22. Sett pannen tilbake på middels varme og tilsett selleri, løk, mais og litt salt og pepper. Kok grønnsakene til de begynner å bli møre, 3 til 4 minutter. Tilsett eddik, sukker og pimientos i pannen og kok til eddiken har redusert og maisen er mør, 3 til 4 minutter. Juster krydderet etter behov og sett sylten til side for å avkjøle.
  3. 33. Sett en stor stekepanne over middels varme med omtrent 1 1/2 spiseskje av det reserverte baconfettet. I en stor bolle blander du alle ingrediensene til krabbekakene, sammen med det sprø baconet, og justerer krydderet med salt og pepper etter behov. Arbeid i porsjoner om nødvendig, og form ca. 1/4 kopp av blandingen til hver krabbekake. Stek i baconfettet, snu en gang, til de er gyldne og gjennomvarme, ca. 3 minutter på hver side.
  4. 44. Når batchene er ferdige, legger du dem på en tallerken og holder dem varme. Tilsett mer baconfett i pannen etter behov under stekingen.
  5. 55. Server de varme krabbekakene med den varme eller romtempererte sylten.