Tailgator's Pulled Pork Sandwich

Tailgator's Pulled Pork Sandwich

Lær hvordan du lager en deilig tailgator's pulled pork sandwich med saftig pulled pork, frisk coleslaw og smakfulle tilbehør. Perfekt for store sportsarrangementer eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. 2 (3,2 til 4,1 kg) benfri svinebog
  • 2. 2 kopper Tailgator's Pulled Pork Rub, oppskrift følger
  • 3. 1 eikestokk
  • 4. 4 kopper BBQ-saus
  • 5. 1 1/4 kopper kosher salt
  • 6. 1 kopp brunt sukker
  • 7. 1 kopp malt spisskummen
  • 8. 1 kopp svart pepper
  • 9. 1 kopp cayennepepper
  • 10. 1/2 kopp paprika
  • 11. 1/2 kopp hvitløkspulver
  • 12. 1/4 kopp løkpulver
  • 13. 1/4 kopp tørket timian
  • 14. 1/4 kopp tørket oregano

Fremgangsmåte

  1. 11. Bruk 1/2 kopp eller mer av krydderblandingen for svinekjøtt, og gni den godt inn over hele svinebryggen. Dekk til og la den marinere i kjøleskapet i 4 til 6 timer.
  2. 22. Følg produsentens instruksjoner for din røyker, og røyke svinebryggene med fettsiden opp ved 110 °C (225 °F) i 12 timer med eiketre.
  3. 33. Ta de røkte svinebryggene ut av røyken og la dem hvile i 25 minutter. Når de er avkjølt nok til å håndtere, bruk hendene til å rive kjøttet i stykker, og fjern eventuelle fettlag eller bindevev.
  4. 44. Bland alle ingrediensene for hånd.