Hel helkorn på grillen
Lær hvordan du griller hele maiskolber perfekt med vår enkle oppskrift. Ideell for sommergrilling og utendørs middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 øre av mais, i husk
- Røkt vårløk og sesam-chili-smør
Fremgangsmåte
- 1Forbered en grill til middels varme. Grill maisen, snurr den av og til, til bladene er svarte (noen vil flake av og falle av) og kornene er møre med noen brune og forkullede flekker, i 25–35 minutter. La maisen avkjøle seg litt, deretter fjern bladene. Server med Grillet Vårløk og Sesam-Chili Smør.
- 2Forbered en grill til middels varme. Grill maisen, snurr den av og til, til bladene er svarte (noen vil flake av og falle av) og kornene er møre med noen brune og forkullede flekker, i 25–35 minutter.
- 3La maisen avkjøle seg litt, deretter fjern bladene. Server med Grillet Vårløk og Sesam-Chili Smør.