Marinert grillet London Broil
Lær hvordan du lager en saftig og smakfull marinated grilled london broil. Perfekt for sommergrilling eller helgekos. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 2 mellomstore sjalottløk, finhakket
- 2. 1 spiseskje tørkede timianblader
- 3. 3 spiseskjeer (pakket) mørkbrunt sukker
- 4. 1/4 kopp soyasaus
- 5. 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 6. 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 7. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 8. 680 gram London broil (topprundstykke)
- 9. 1/4 kopp vann
- 10. 2 spiseskjeer smør
Fremgangsmåte
- 11. Bland sjalottløk, timian, brunt sukker, soyasaus, Worcestershire-saus, eddik og olje i en frysepose med glidelås. Legg i biffene. Klem ut så mye luft som mulig og lukk posen. Sett posen i en middels stor bolle i kjøleskapet for å marinere over natten, og vend posen flere ganger for jevn fordeling av marinaden.
- 22. Varm opp en grill.
- 33. Sil av biffene, og spar på marinaden. Det vil ikke være mye igjen. Hell marinaden i en liten kjele. Skyll posen med 1/4 kopp vann og tilsett dette i marinaden. La det småkoke i 4 til 5 minutter, og rør inn smøret.
- 44. Grill biffene til medium-rare, ca. 2 minutter på hver side.
- 55. La biffene hvile i 4 til 5 minutter før du skjærer dem opp. Skjær i tynne skiver på tvers av fibrene, som går opp og ned på den korte siden av biffen. Kok opp marinaden og smøret igjen, hell det over kjøttet, og server umiddelbart.