Marinert grillet London Broil

Marinert grillet London Broil

Lær hvordan du lager en saftig og smakfull marinated grilled london broil. Perfekt for sommergrilling eller helgekos. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 mellomstore sjalottløk, finhakket
  • 2. 1 spiseskje tørkede timianblader
  • 3. 3 spiseskjeer (pakket) mørkbrunt sukker
  • 4. 1/4 kopp soyasaus
  • 5. 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 6. 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 7. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 8. 680 gram London broil (topprundstykke)
  • 9. 1/4 kopp vann
  • 10. 2 spiseskjeer smør

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland sjalottløk, timian, brunt sukker, soyasaus, Worcestershire-saus, eddik og olje i en frysepose med glidelås. Legg i biffene. Klem ut så mye luft som mulig og lukk posen. Sett posen i en middels stor bolle i kjøleskapet for å marinere over natten, og vend posen flere ganger for jevn fordeling av marinaden.
  2. 22. Varm opp en grill.
  3. 33. Sil av biffene, og spar på marinaden. Det vil ikke være mye igjen. Hell marinaden i en liten kjele. Skyll posen med 1/4 kopp vann og tilsett dette i marinaden. La det småkoke i 4 til 5 minutter, og rør inn smøret.
  4. 44. Grill biffene til medium-rare, ca. 2 minutter på hver side.
  5. 55. La biffene hvile i 4 til 5 minutter før du skjærer dem opp. Skjær i tynne skiver på tvers av fibrene, som går opp og ned på den korte siden av biffen. Kok opp marinaden og smøret igjen, hell det over kjøttet, og server umiddelbart.