Hot Buffalo kyllingsandwiches

Hot Buffalo kyllingsandwiches

Lær hvordan du lager deilige hot buffalo chicken sandwiches med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 stykker, 170 gram hver, benfri, skinnfri kyllingbryst
  • 2. Salt og pepper
  • 3. 1 teskje søt paprika, 1/3 håndfull
  • 4. 1 teskje chilipulver, 1/3 håndfull
  • 5. En skvett ekstra virgin olivenolje
  • 6. 2 spiseskjeer smør
  • 7. 1/2 kopp, 4 gram, cayennepepper-saus, foretrukket merke: Frank's Red Hot
  • 8. Bibb- eller salatblad- salat
  • 9. 4 sprø baguetter, delt
  • 10. 2 kopper rømme
  • 11. 4 vårløk, tynne skiver
  • 12. 1/2 pund blåmuggost, smuldret
  • 13. Lite rødløk, tynne skiver
  • 14. 8 selleristenger, kuttet i staver
  • 15. 2 store gulrøtter, skrelt og kuttet i staver

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Krydre kyllingfiletene med salt, pepper, paprika og chilipulver. Drypp litt ekstra virgin olivenolje over brystene for å dekke dem. Grill kyllingfiletene i pannen i 5 minutter på hver side.
  2. 22. Varm opp en metall- eller ovnsikker glassbolle på lav varme og smelt smøret i bollen. Tilsett hot sauce i smøret og bland godt. Når kyllingfiletene er ferdige, fjern dem fra pannen og legg dem i bollen, og dekk dem jevnt med hot sauce og smørblandingen.
  3. 33. Plasser kyllingfiletene på bunnen av brødene og topp med sprø salat. Bland rømme, vårløk og blåmuggost, og smør blåmuggost-rømmen på toppen av brødene. Sett toppene på sandwichene og server med resten av sausen til dipping av grønnsakene dine.
  4. 4Anrett Buffalo Kyllingsandwiches på middagsfat sammen med rødløk, selleristenger og gulrotstenger.