Hot Buffalo kyllingsandwiches
Lær hvordan du lager deilige hot buffalo chicken sandwiches med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask og smakfull lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 stykker, 170 gram hver, benfri, skinnfri kyllingbryst
- 2. Salt og pepper
- 3. 1 teskje søt paprika, 1/3 håndfull
- 4. 1 teskje chilipulver, 1/3 håndfull
- 5. En skvett ekstra virgin olivenolje
- 6. 2 spiseskjeer smør
- 7. 1/2 kopp, 4 gram, cayennepepper-saus, foretrukket merke: Frank's Red Hot
- 8. Bibb- eller salatblad- salat
- 9. 4 sprø baguetter, delt
- 10. 2 kopper rømme
- 11. 4 vårløk, tynne skiver
- 12. 1/2 pund blåmuggost, smuldret
- 13. Lite rødløk, tynne skiver
- 14. 8 selleristenger, kuttet i staver
- 15. 2 store gulrøtter, skrelt og kuttet i staver
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Krydre kyllingfiletene med salt, pepper, paprika og chilipulver. Drypp litt ekstra virgin olivenolje over brystene for å dekke dem. Grill kyllingfiletene i pannen i 5 minutter på hver side.
- 22. Varm opp en metall- eller ovnsikker glassbolle på lav varme og smelt smøret i bollen. Tilsett hot sauce i smøret og bland godt. Når kyllingfiletene er ferdige, fjern dem fra pannen og legg dem i bollen, og dekk dem jevnt med hot sauce og smørblandingen.
- 33. Plasser kyllingfiletene på bunnen av brødene og topp med sprø salat. Bland rømme, vårløk og blåmuggost, og smør blåmuggost-rømmen på toppen av brødene. Sett toppene på sandwichene og server med resten av sausen til dipping av grønnsakene dine.
- 4Anrett Buffalo Kyllingsandwiches på middagsfat sammen med rødløk, selleristenger og gulrotstenger.