Baby Back Ribs

Baby Back Ribs

oppskrift på deilige baby back ribs med smakfull marinade og perfekt tilberedning. enkel å følge for en smakfull hovedrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 140 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 ribbeplater av baby back ribs
  • 2. 3 spiseskjeer kosher salt
  • 3. 2 spiseskjeer nykvernet svart pepper
  • 4. 3 spiseskjeer sukker
  • 5. 2 spiseskjeer hvitløkpulver
  • 6. 2 spiseskjeer løkpulver
  • 7. 2 spiseskjeer krydderalt
  • 8. 4 hvitløkshoder
  • 9. 2 store søt løk
  • 10. 1 bunt fersk timian
  • 11. 1 bunt fersk oregano
  • 12. 1 bunt fersk persille
  • 13. 1 flaske rødvin
  • 14. 2 kopper ekstra jomfru olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 11. Vask og tørk ribbeina. Bland alle krydderiene i en bolle. Gni rikelig med krydder over ribbeina, og sørg for å gni krydderet godt inn i kjøttet.
  2. 22. Del hvitløkbulene i to og skjær løken i tynne skiver. Vask dine friske urter. I en stor stekepanne, legg et lag med løk i bunnen. Plasser to ribbeplater over løken, med bena ned. Gni ribbeplatene med ett av hvitløkbulene, og legg det kuttede hvitløkssnittet med snittflaten ned på ribben. Strø timian, oregano og persille over hver ribbeplate. Legg resten av løken oppå urtene. Drypp over vin og ekstra jomfru olivenolje. Lag et annet lag med ribbe, urter, vin og olivenolje. La ribbeina marinere i kjøleskapet i 24 timer.
  3. 33. Etter 24 timer er ribbeina klare for grilling. Forvarm grillen slik at den ene siden er varm, og den andre siden er kald.
  4. 44. Ta ribbeina ut av marinaden. Plasser dem med bena ned over varme kull. Det tar omtrent 30 til 40 minutter å koke ribbeina. Veksle mellom å plassere ribbeina på den varme og den kalde siden av grillen. Dette gir deg bedre kontroll over kokingen. Nyt!