
En enkel kjøttfarse
oppskrift på enkel kjøttdeiggrateng som er perfekt for en rask og smakfull middag. enkel å lage og familievennlig.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 1/2 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 egg
- 3. 1 løk, hakket
- 4. 1 kopp melk
- 5. 1 kopp tørre brødsmuler
- 6. salt og pepper etter smak
- 7. 2 spiseskjeer brunt sukker
- 8. 2 spiseskjeer sennep
- 9. 1/3 kopp ketchup
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. I en stor bolle, bland storfekjøtt, egg, løk, melk og brød- eller kjeks-smuler. Krydre med salt og pepper etter smak, og legg det i en lett smurt brødform på 5x9 tommer, eller form det til et brød og legg det i en lett smurt ildfast form på 9x13 tommer.
- 33. I en separat liten bolle, bland brunt sukker, sennep og ketchup. Rør godt og hell over kjøttdeigen.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 1 time.