
Cajun-reker orecchiette
oppskriften på cajun shrimps med orecchiette er enkel og deilig, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 kopper ukokt orecchiette-pasta
- 1/3 kopp smør
- 1/2 kopp hakkede sjalottløk
- 3 fedd hvitløk, hakket
- 1/4 kopp hakket grønn løk
- 1 1/2 teskje Cajun-krydder, eller etter smak
- 1 teskje knust svart pepper
- 1 kopp hvitvin
- 1 kopp hakkede plommetomater
- 1 pund medium store reker – skrelte og rensede
- 1 kopp babyspinat
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett orecchiette-pasta, og kok i 9 til 11 minutter, til den er nesten al dente; sil av vannet.
- 2Smelt smør i en middels stor stekepanne over middels varme. Rør inn sjalottløk, hvitløk og grønn løk. Krydre med cajunkrydder og pepper, og la det koke i omtrent 2 minutter. Bland inn vin, tomater og reker. Fortsett å koke og røre til rekene er ugjennomsiktige. Bland inn pastaen og spinaten, dekk til, og la det småkoke i 3 til 5 minutter, til pastaen er al dente og spinaten har visnet.