Søt paprikapasta med grønnkål

Søt paprikapasta med grønnkål

oppskrift på en smakfull pasta med søt paprika og grønnkål, perfekt for en rask og sunn middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pakke ukokt farfalle (sløyfeformet) pasta (8 unser)
  • 2. 1 spiseskje olivenolje
  • 3. 1 middels stor rød paprika, hakket
  • 4. 1 middels stor gul paprika, hakket
  • 5. 1 kopp grovhakket grønnkål
  • 6. 4 hvitløksfedd, hakket
  • 7. 1 klype tørket basilikum
  • 8. 1 klype malt cayennepepper
  • 9. salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 10. 8 unser fetaost, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 22. Varm opp olje i en stekepanne over middels varme. Rør inn rød paprika, gul paprika, grønnkål og hvitløk. Krydre med basilikum, cayennepepper, salt og svart pepper. Kok til grønnsakene er møre.
  3. 33. I en stor bolle, vend den kokte pastaen med stekepannens innhold. Strø over fetaost før servering.