
Hominy-Jalapeno-kornbrød
Lær hvordan du lager hjemmelaget hominy jalapeno cornbread. En perfekt rett for frokost eller som tilbehør til middagen. Enkelt å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
frokost
Ingredienser
- Koking spray
- 1 1/2 kopper gult maismel
- 1/4 kopp hvetemel
- 2 spiseskjeer sukker
- 1 teskje bakepulver
- 1/2 teskje natron
- Kosher-salt
- 1 egg
- 1 kopp melk
- 1 kopp rømme eller naturell gresk yoghurt
- 2 spiseskjeer usaltet smør, smeltet
- 1/2 kopp hermetisk hominy, drenert
- 1/2 kopp sylteagurper eller stekte paprika, drenert og hakket
- 1/2 kopp valnøtter, hakket
- 1 jalapeñopepper, finhakket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Smør en 23-centimeters kvadratisk bakeform eller en 23-centimeters støpejernspanne med matlagingsspray. Visp sammen maismel, mel, sukker, bakepulver, natron og 1/4 teskje salt i en stor bolle. I en separat bolle, visp sammen egg, melk, rømme og smeltet smør; vend det inn i de tørre ingrediensene til det er godt blandet. Vend inn hominy, sylteagurppers, valnøtter og jalapeño.
- 2Hell røren i den forberedte formen eller pannen. Stek til brødet føles fast når du trykker på midten, ca. 25 til 35 minutter. La det avkjøle i 15 minutter i formen, løsne deretter kantene og skjær i skiver.