
Mais- og chipotle-ravioli-lasagne
Lær hvordan du lager en deilig corn and chipotle ravioli lasagna. En enkel oppskrift som passer perfekt til en smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer smør
- 1/2 kopp tynne skiver av løk
- 2 kopper ferske maiskjerner (fra omtrent 2 øre) eller frossen mais, tint
- 1 teskje hakket frisk timian
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- Omtrent 1 spiseskje hakkede hermetiske chipotle-chili i adobo, pluss 1 spiseskje adobosaus
- 1 stor zucchini, tynne skiver i runde former
- 2 spiseskjeer hvetemel
- 1 1/2 kopper kremfløte
- Salt og nykvernet svart pepper
- Én 22-unse pakke frossen osteravioli, tint
- 2 kopper revet Oaxaca-ost eller mozzarella
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Smelt smøret i en middels stor, tykkbunnet kjele over middels varme. Tilsett løken og sautér til den er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett maisen og sautér ytterligere 5 minutter. Tilsett timian og hvitløk, og sautér til det dufter, ca. 1 minutt. Tilsett chipotlechili og squash, og kok over middels-lav varme til smakene har blandet seg, ca. 5 minutter. Rør inn melet. Tilsett fløten og la det småkoke, rør inn adobosausen. Krydre med salt og pepper, og ta av varmen.
- 3Forvarm grillen til høy varme.
- 4For å montere lasagnen: Fordel omtrent en fjerdedel av squash- og maisblandingen i bunnen av en stor gratengform eller en 23 x 33 cm ildfast form. Legg et lag med ravioli over. Hell over resten av squash- og maisblandingen. Topp med osten.
- 5Grill til toppen er gyllenbrun og boblende, ca. 8 minutter.