Kale- og eplesalat

Kale- og eplesalat

oppskrift på en deilig kål- og eplesalat perfekt for sommermåltider. enkel å lage, sunn og full av smak. ideell for sommer sesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 2 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • Kosher-salt
  • 1 buntkål, stilker fjernet, blader skåret i tynne skiver
  • 1/4 kopp dadler
  • 1 Honeycrisp eple
  • 1/4 kopp skivede mandler, ristet
  • 1 unse Pecorino, finrevet (1/4 kopp)
  • Nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen sitronsaft, olivenolje og 1/4 teskje salt i en stor bolle. Tilsett grønnkål, vend godt for å dekke og la stå i 10 minutter.
  2. 2Mens grønnkålen står, kutt dadlene i tynne skiver og eplet i tynne staver. Tilsett dadler, epler, mandler og ost i grønnkålen. Krydre med salt og pepper, og vend godt.