Hello Fresh Mobile Banner
Brystestuing, refriedbønner og Oaxaca-ostquesadillas

Brystestuing, refriedbønner og Oaxaca-ostquesadillas

oppskrift på smakfull stewed chicken, refried beans og oaxaca cheese quesadillas. enkel og deilig rett for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Én 425 gram boks med ildrøstede tomater
  • 2 teskjeer chilipulver
  • 1 fedd hvitløk, finrevet
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • Én 225 gram kyllingbryst uten skinn og ben
  • Fire 25 centimeter store mel tortillas (burritostørrelse)
  • 2 kopper revet Oaxaca-ost
  • 1 kopp refried beans
  • 2 spiseskjeer usaltet smør
  • Guacamole, salsa, hakkede vårløk og rømme til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Bland tomatene, chilipulver, hvitløk, 2/3 kopp vann og 1/2 teskje salt i en liten kjele. Kok opp og la det småkoke over middels varme, og bruk en skje til å knuse tomatene, i 10 minutter. Legg kyllingbrystet i sausen, og la det småkoke, snu det én gang, til det er gjennomstekt, 8 til 9 minutter på hver side. Overfør kyllingen til en tallerken, riv den opp, og legg den tilbake i sausen. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Legg en tortilla på en arbeidsflate og fordel jevnt over 1/2 kopp Oaxaca-ost. Tilsett en fjerdedel av den revne kyllingen, tomatsausen og en fjerdedel av bønnene. Brett tortillaen i to for å lukke fyllet. Gjenta med de resterende tortillas og ingredienser.
  3. 3Smelt 1/2 spiseskje smør i en stor non-stick- eller støpejernspanne over middels varme. Stek en av quesadillasene, snu den én gang, til den er gyllenbrun og osten er smeltet, ca. 3 minutter på hver side. Ta den av pannen og gjenta med de resterende quesadillasene.
  4. 4Skjær i trekanter og server med guacamole, salsa, vårløk og rømme.