
Champagne-cupcakes med italiensk smørkrem
oppskrift på champagne cupcakes toppet med luftig italiensk buttercream. perfekt til festlige anledninger og feiringer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 4 kopper hvetemel
- 2. 3 kopper hvitt sukker
- 3. 5 teskjeer bakepulver
- 4. 1/2 teskje natron
- 5. 1/4 teskje salt
- 6. 1 2/3 kopper melk
- 7. 1 kopp fettstoff (for eksempel kortning)
- 8. 1/2 kopp champagne
- 9. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
- 10. 8 eggehviter
- 11. 2 kopper sukker
- 12. 8 store eggehviter
- 13. 4 kopper (2 pund) usaltet smør, i terninger, romtemperert
- 14. 1 spiseskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1For kakene: Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Legg muffinsformer i en muffinsform med 24 former. I en veldig stor bolle, rør sammen mel, sukker, bakepulver, natron og salt. Tilsett melk, smørfett, Champagne og vanilje. Pisk på lav til middels hastighet i omtrent 30 sekunder, eller til det er akkurat blandet. Skrap ned i bollen kontinuerlig, og pisk på middels hastighet i 2 minutter. Tilsett eggehvitene og pisk i 2 minutter. Fyll muffinsformene til halvfull med røre, og stek til midten spretter tilbake når du trykker på den, ca. 12 minutter. Avkjøl før du har på frosting.
- 2For smørkremen: Ha eggehvitene i en stor bolle på en kjøkkenmaskin utstyrt med visp. Ha 1 ½ kopp sukker og ½ kopp vann i en tykk kjele og kok opp over middels til høy varme. La det koke til det når soft ball-stage (ca. 115 grader Celsius), i 4 til 7 minutter. I mellomtiden, pisk eggehvitene på høy hastighet til myke topper dannes. Når motoren går, tilsett gradvis resten av sukkeret (½ kopp), og fortsett å piske til medium topper dannes. Når sukkervannet når 115 grader Celsius, øk hastigheten til høy og tilsett sakte sukkervannet i en tynn stråle i eggehvitene for å unngå å koke eggehvitene. La maskinen gå på høy i 2 minutter, og reduser deretter hastigheten til middels til kremen har avkjølt seg til romtemperatur, ca. 5 til 8 minutter. Når den er avkjølt, tilsett smøret i porsjoner, og skrap ned sidene av bollen med en slikkepott. Tilsett vanilje og pisk. Pynt de avkjølte kakene med smørkrem. Denne oppskriften er laget av en deltaker under en kokkekonkurranse. Food Network-kjøkkenet har ikke testet den for hjemmebruk, og vi kan derfor ikke gi noen garantier for resultatene.