Pulled Pork

Pulled Pork

Lær hvordan du lager perfekt pulled pork hjemme med vår enkle oppskrift. Saftig, mør og full av smak. Perfekt til middagen eller festen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 260 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 ss paprika (pimentón)
  • 2. 2 ss hvitløkspulver
  • 3. 2 ts cayennepepper
  • 4. 1 ss salt
  • 5. 1 ss brunt sukker
  • 6. 1 ss sellerisalt
  • 7. 1 ss tørket sennep
  • 8. 1 (7–9 pund, med bein) Boston butt, kuttet i "X"-mønster i fettkappen
  • 9. 1 øl
  • 10. 3 kopper eplecidereddik
  • 11. 2 hvitløksfedd, knust
  • 12. 2 Fresno-chili, delt i to
  • 13. 1/4 kopp brunt sukker
  • 14. 1/4 kopp tomatpuré
  • 15. 1 ss kosher salt
  • 16. 2 ss Dijon-sennep
  • 17. 12 burgerbrød, ristet
  • 18. Brokkolistilker og gulrotkrem, oppskrift følger
  • 19. 6 brokkolistilker (spar toppene til noe annet), skrelt og juliennet på mandolin
  • 20. 4 gulrøtter, skrelt og juliennet på mandolin
  • 21. 3 selleristilker, juliennet
  • 22. 1 rød løk, juliennet
  • 23. 1 Granny Smith eple, med skallet på, juliennet
  • 24. 1/2 kopp sylteagurk, juliennet
  • 25. 1 1/2 kopper majones
  • 26. 1/4 kopp Dijon-sennep
  • 27. 1/4 kopp eplecidereddik
  • 28. 1 hvitløksfedd, knust og finhakket
  • 29. Kosher salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 225 grader Fahrenheit.
  3. 33. Bland alle krydderne til ruben og masser det inn i kjøttet. Plasser det krydrede svinekjøttet i en stekepanne og hell ølen i pannen. Dekk med folie og stek i 6 timer. Sjekk jevnlig for å forsikre deg om at alt går som det skal, og snu kjøttet hver 2. time.
  4. 44. Fjern folien og stek videre til svinekjøttet har nådd en innvendig temperatur på 190 grader Fahrenheit, omtrent 3 timer til. Ta det ut av ovnen, dekk det løst med folie, og la det hvile i 30 minutter.
  5. 55. Underveis i den lange koketiden, lag sausen. I en liten kjele blandes alle ingrediensene og kokes opp. Smak til for å forsikre deg om at den er deilig. Fjern chiliklypene. Når sausen er avkjølt, anbefaler jeg å helle den i en squeeze-flaske for enkel bruk.
  6. 66. Fjern beinet fra svinekjøttet, det skal gli rett ut. Bruk hendene med hansker på, eller to gafler, og begynn å "rive" kjøttet i lange strimler. Fjern fett og annet som ikke ser fristende ut.
  7. 77. Server svinekjøttet på burgerbrød med en skje med eddiksaus etter eget ønske, og topp med Brokkolistilker og Gulrotkål.
  8. 88. Bland alle ingrediensene. Krydre med salt for å sikre at det blir deilig. La det stå i minst 1 time før servering.