
Bifftacos: Tacos med grillet biff
Lær hvordan du lager deilige beef tacos med autentisk carne asada. En enkel oppskrift på smakfulle tacos perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 1 flank steak, trimmet for overflødig fett
- 2. 1 kopp sylteagurkjalapeños, inkludert gulrøtter og løk som følger med i glasset
- 3. Salt og pepper
- 4. 8 mais tortillas
- 5. 1/4 kopp hvit løk, grovhakket
- 6. 1/4 kopp korianderblader
- 7. 2 spiseskjeer salsa de arbol
- 8. 1 spiseskje rapsolje, samt mer etter behov
Fremgangsmåte
- 11. Dekk flanksteiken på den ene siden med de syltede jalapeñosa, snu den deretter over og la den stå i romtemperatur, dekket, i 1 time.
- 22. Forvarm grillen eller ovnens grillelement.
- 33. Krydre begge sider av kjøttet med salt og pepper, og legg det på en varm grill eller under grillelementet. Stek kjøttet i 5 til 6 minutter på hver side (for medium rare), og skjær det deretter i 1/4-tommers biter.
- 44. Varm opp en liten stekepanne og tilsett 1 spiseskje rapsolje. Varm opp mais-tortillasene i 30 sekunder på hver side, og tilsett mer olje etter behov. Legg to tortillas oppå hverandre, plasser kjøttet i midten av tortillasene og topp med løk og koriander. Drypp en teskje salsa de arbol over hver taco.