
Biff-taco-gryte
Lær hvordan du lager en deilig beef taco skillet med kjøtt, grønnsaker og krydder. Perfekt for en rask og smakfull middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund kjøttdeig av storfe
- 2. 1 boks (10 3/4 unser) Campbell's® konsentrert tomatsuppe (vanlig eller Healthy Request®)
- 3. 1/2 kopp salsa
- 4. 1/2 kopp vann
- 5. 6 mel-tortillas (6 tommer), kuttet i 1-tommers biter
- 6. 1/2 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 11. Kok storfekjøttet i en 25 cm stor stekepanne på middels høy varme til det er godt brunt, og rør ofte for å skille kjøttet. Hell av eventuelt fett.
- 22. Rør inn suppen, salsa, vann og tortillachips i stekepannen og varm opp til kokepunkt. Skru ned varmen til lav. La det småkoke i 5 minutter. Rør inn storfekjøttet. Topp med osten.
- 33. Kremet mexicansk fiesta: Rør inn ½ kopp rømme sammen med suppen.
- 44. Ranchero-stil: Bruk mais-tortillas i stedet for mel-tortillas, og bruk en blanding av mexicansk ost i stedet for Cheddar.
- 55. Serveringsforslag: Server med en blandet grønn salat med italiensk salatdressing og maiskolber. Til dessert kan du servere ferdigkjøpt flan.
- 66. Kostnad per oppskrift: 79,50 kr