
Bakte lavlandsøsters fra Fire Roasted med estragon og smør med rød hot-saus
oppskrift på ovnsbakte østers med røyksmak, krydret med estragon og hot saus smør, perfekt som forrett for smakfulle kvelder
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 18 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 stk usaltet smør, lett myknet
- 1 ½ ss finhakket fersk estragon
- 1 stor ss sterk saus, eller mer etter smak hvis du liker maten veldig krydret (anbefalt: Frank’s)
- ¼ ts kosher salt
- ¼ ts nykvernet svart pepper
- 18 østers, forsiktig åpnet over en bolle for å fange østerssaften, og deretter lagt tilbake i skjellene sammen med østersen
- Sterk saus (anbefalt: Frank’s Red Hot)
- Estragonblader til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Smør: Bland alle ingrediensene i en food processor og kjør til det er jevnt, eller ha dem i en bolle og rør godt sammen. Dekk til og sett i kjøleskapet i 30 minutter.
- 3Østers: Varm opp en grill til høy varme. Legg østersene i ett lag på grillristen og kok til væsken begynner å småkoke. Legg umiddelbart en stor teskje tarragon-smør på hver østers, og tilsett gjerne noen ekstra dråper hot sauce. Pynt med tarragonblader og server.