Hello Fresh Mobile Banner
Kreolsk krabbekake

Kreolsk krabbekake

Lær hvordan du lager deilige creole crabcakes, perfekte som forrett eller lett måltid. Enkle oppskrifter med autentisk krydder og smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pund jumbo hummerkrepskjøtt
  • 2. 4 fedd hvitløk, finhakket og ristet i olivenolje
  • 3. 4 unser majones
  • 4. En klype hakkede friske estragonblader
  • 5. En klype ferske hakkede timianblader
  • 6. En dash sjømatkrydder (anbefalt: Old Bay)
  • 7. Salt og nykvernet svart pepper
  • 8. Panering (hvetemel, 3 egg, lett pisket med litt vann, og panko brødsmuler)
  • 9. Olivenolje
  • 10. Chipotle-honningmos med ovnsbakt mais, oppskrift følger
  • 11. Remoulade, oppskrift følger
  • 12. Timiankvister til pynt
  • 13. 5 Idaho-poteter, skrelt og oppdelt
  • 14. 1 kopp varm krem
  • 15. 4 unser smør, smeltet
  • 16. 1 til 2 maiskolber, skrelt og korn fjernet fra kolben
  • 17. 2 ss olje
  • 18. Salt og nykvernet svart pepper
  • 19. Chipotle-honningpuré, etter ønsket styrke, oppskrift følger
  • 20. 1 (4 oz) boks chipotle i adobo
  • 21. 1/4 bunt korianderblader
  • 22. 2 til 3 fedd hvitløk
  • 23. Honning, etter smak
  • 24. 2 til 3 sjalottløk, skrelt og grovhakket
  • 25. 1/2 kopp grovhakkede cornichons
  • 26. 1 ss kapers
  • 27. 1/4 ts cayennepepper
  • 28. 1 kopp majones
  • 29. 1 ss brandy
  • 30. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland crabmeat, hvitløk, majones, urter og sjømatkrydder. Krydre med salt og pepper etter smak. Bruk en #3 sirkelformet kakedeler, og fyll med 2 spiseskjeer av crabblandingen. Form til kaker og frys dem til de skal stekes. For å steke, hell melet i en flat skål eller bolle. Ha eggene i en egen bolle, og panko i en annen bolle. Dypp hver crabkake i melet, deretter i egget, og til slutt i brødsmulene, og rist av overflødig. Stek raskt i olivenolje. For å montere, legg en skive potetmos på toppen av crabkakene og varm dem sammen i en forvarmet ovn på 200 °C (400 °F) til toppen er sprø. Avslutt med en klatt remulade og en kvist timian.
  2. 22. Kok potetene til de er møre, og sil av vannet. Mens potetene koker, varm opp fløte og smør i en liten kjele over middels varme til smøret smelter. Fjern maisen fra kolben, og rist eller stek maisen i olje til den er mør og lett brunet. Krydre med salt og pepper. Mos eller knus potetene, og bland inn fløteblandingen, den stekte maisen og chipotle-puréen etter smak. Form til små skiver.
  3. 33. Kjør alle ingrediensene i en blender til en jevn puré.
  4. 44. Bland alle ingrediensene i en foodprocessor eller blender til det er glatt. Overfør til en sprøyteflaske.