Varm biff- og potetsalat

Varm biff- og potetsalat

oppskrift på en varm biff- og potetsalat som er perfekt for en rask og smakfull middag. enkel å lage og passer til sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund nye poteter
  • 2. 1 pund storfe sirloin steak
  • 3. 1/2 teskje salt
  • 4. 1/4 teskje malt svart pepper
  • 5. 8 kopper blandede baby salatgrønnsaker
  • 6. 1 pint cherrytomater, delt i to
  • 7. 2 spiseskjeer finhakket sjalottløk
  • 8. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 9. 1 spiseskje rødvinseddik
  • 10. 1 teskje Dijon-sennep
  • 11. 1/4 teskje tørket estragon

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg poteter i en kjele, og fyll med nok vann til å dekke. Kok opp og kok til de er møre, men fortsatt faste, ca. 10 minutter. Sil av vannet og dekk til for å holde varmen.
  2. 22. Forvarm ovnen til grill eller forvarm en grill til middels høy varme. Krydre begge sider av biffen med salt og pepper. Grill eller stek biffen i 6 til 8 minutter per side, eller til ønsket stekegrad.
  3. 33. I mellomtiden, visp sammen olje, eddik, sennep og estragon til dressingen; smak til med salt og pepper.
  4. 44. Fordel salatgrønnsaker, tomater og sjalottløk på 4 tallerkener. Skjær de varme, uskrelte potetene i kvarter; skjær biffen i 1/4 tommers tykke strimler. Legg biff og poteter oppå salatbladene; hell dressingen over. Server varm.