Sweeper Steak
Lær hvordan du lager en perfekt sweeper steak med denne enkle oppskriften. Ideell for en smakfull hovedrett til hver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. 2 teskjeer sesamolje
- 2. 680 gram storfekjøtt til gryte, skåret i 2,5 cm terninger
- 3. 2 bokser (ca. 300 gram hver) med kondensert kremet soppsuppe, ufortynnet
- 4. 1 pose (28 gram) med tørket løksuppeblanding
- 5. 1/2 kopp hakket løk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en ildfast form på 1 liter eller større med sesamolje.
- 22. Legg storfekjøtt, kremet soppsuppe, suppeblanding og løk i den forberedte ildfaste formen, og rør godt for å blande.
- 33. Dekk til og kok i 1 time, eller til kjøttet er mørt.