Graham Cracker- og mexicansk sjokoladeis-kjeks

Graham Cracker- og mexicansk sjokoladeis-kjeks

oppskrift på en deilig iskrem sandwich med graham crackers og mexicansk sjokoladekrem, perfekt for sommerdager eller som en søt dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 6 unser meksikansk sjokolade, hakket
  • 3/4 kopp (6 unser) kremfløte
  • 6 hele graham-kjeks
  • 1 kopp kandiserte valnøtter, grovhakket
  • 1 pint dulce de leche-is

Fremgangsmåte

  1. 1For den meksikanske sjokoladeganachen: Plasser sjokoladen i en varmebestandig bolle. Kok opp fløten i en liten kjele. Hell umiddelbart over sjokoladen og la det stå i ett eller to minutter. Visp til sjokoladen er smeltet og ganachen er helt glatt. Sett til side for å avkjøle.
  2. 2For iskrem-sandwichene: Knekk grahamkjeksene i to. Legg kandiserte valnøtter på en liten tallerken. Vend pinten med iskrem på siden og bruk en serrated kniv til å skjære gjennom kartongen, slik at du får seks iskremskiver. Smør litt av den meksikanske sjokoladeganachen på hver halvdeler av grahamkjeksene. Legg en iskremskive (fjern kartongen) på seks av kjekshalvdelene og topp med de resterende grahamkjeksene. Rull kantene i de kandiserte valnøttene. Server umiddelbart.