No-Imu Kalua Pig
Lær hvordan du lager den tradisjonelle hawaiiske kalua pig med vår enkle oppskrift. Perfekt til fest eller helgekos, med røyksmak og saftig kjøtt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 210 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 8 pund svinebog
- 4 spiseskjeer hawaiisk salt
- 4 spiseskjeer flytende røyk
- 8 til 12 store ti-blader, ribber fjernet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 350 grader. Etter å ha skåret svinekjøttet på alle sider med kvart tomme dype snitt omtrent en tomme fra hverandre, gni det inn med salt, deretter med flytende røyk. Pakk svinekjøttet helt inn i ti-blader, bind det med hyssing og pakk det inn i folie.
- 2Plasser kjøttet i en grunn stekepanne med 2 kopper vann og stek det i 4 timer. Løs opp 1 spiseskje hawaiisalt i 2 kopper kokende vann og tilsett noen dråper flytende røyk. Riv det kokte svinekjøttet i stykker og la det ligge i denne løsningen i noen minutter før servering.