Hello Fresh Mobile Banner
Ultimate Nachos

Ultimate Nachos

Lær hvordan du lager deilige, sprø nachos med ost, kjøtt og friske grønnsaker. Perfekt for fester og helgekos!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 80 mais-tortillachips, ca. 225 gram
  • 3 til 4 jalapeños, tynne skiver*
  • 125 gram hakket rødløk, ca. 1 kopp
  • 170 gram finrevet Cheddar, ca. 2 1/4 kopper
  • 170 gram finrevet Oaxaca-ost, ca. 2 1/4 kopper
  • 2 ss finhakket fersk oregano
  • 2 kopper fersk salsa
  • 2 kopper rømme
  • 2 kopper guacamole

Fremgangsmåte

  1. 1*Kok's merknad: Avhengig av hvor sterk du ønsker retten, kan du fjerne frøene fra jalapeñosa eller la dem være intakte.
  2. 2Sett ett av ovnsristene på nederste hylle og forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3Legg et bakepapir i en stekeplate. Lag 8 baller av aluminiumsfolie, hver på 5 cm i diameter. Spray tre av metallristene med non-stick matlagingsspray, og plasser én av aluminiumsballene i hvert av hjørnene på to av ristene.
  4. 4Legg en tredjedel av chipsene på en av ristene. Topp hver chip med en skive jalapeño og strø over en tredjedel av løken, samt en tredjedel av både Cheddar- og Oaxaca-osten. Gjenta med de resterende chipsene og de andre to ristene. Stabl ristene oppå hverandre og sett dem i den bakepapirkledde stekeplaten. Stek i ovnen på nederste rille i 7 minutter, eller til osten begynner å boble. Strø over fersk oregano. Server umiddelbart med salsa, rømme og guacamole.