Ultimate Nachos
Lær hvordan du lager deilige, sprø nachos med ost, kjøtt og friske grønnsaker. Perfekt for fester og helgekos!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 80 mais-tortillachips, ca. 225 gram
- 3 til 4 jalapeños, tynne skiver*
- 125 gram hakket rødløk, ca. 1 kopp
- 170 gram finrevet Cheddar, ca. 2 1/4 kopper
- 170 gram finrevet Oaxaca-ost, ca. 2 1/4 kopper
- 2 ss finhakket fersk oregano
- 2 kopper fersk salsa
- 2 kopper rømme
- 2 kopper guacamole
Fremgangsmåte
- 1*Kok's merknad: Avhengig av hvor sterk du ønsker retten, kan du fjerne frøene fra jalapeñosa eller la dem være intakte.
- 2Sett ett av ovnsristene på nederste hylle og forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 3Legg et bakepapir i en stekeplate. Lag 8 baller av aluminiumsfolie, hver på 5 cm i diameter. Spray tre av metallristene med non-stick matlagingsspray, og plasser én av aluminiumsballene i hvert av hjørnene på to av ristene.
- 4Legg en tredjedel av chipsene på en av ristene. Topp hver chip med en skive jalapeño og strø over en tredjedel av løken, samt en tredjedel av både Cheddar- og Oaxaca-osten. Gjenta med de resterende chipsene og de andre to ristene. Stabl ristene oppå hverandre og sett dem i den bakepapirkledde stekeplaten. Stek i ovnen på nederste rille i 7 minutter, eller til osten begynner å boble. Strø over fersk oregano. Server umiddelbart med salsa, rømme og guacamole.