Hello Fresh Mobile Banner
Paella

Paella

Lær hvordan du lager en autentisk paella med vår enkle oppskrift. Perfekt for helgekosen eller middagen med venner. Enkel å følge og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 hel kylling, delt i 5 cm store biter
  • 1,1 kg svinekoteletter med bein
  • Salt
  • 4 spiseskjeer olivenolje
  • 680 g grønne bønner
  • 4 hvitløksfedd, hakket
  • 2 små tomater, hakket
  • 2 teskjeer paprika
  • 8 kopper vann
  • 1 kyllingbuljongterning
  • 1 teskje safran
  • 1,5 kopper lima bønner
  • 2,5 kopper arborioris
  • 340 g bay scallops
  • 450 g reker
  • 10 blåskjell i skjell
  • 1/4 kopp hvitvin
  • Hakket persille

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt kylling og svin i omtrent 5 cm store biter, og spar på beina. Strø kjøttbitene med salt. Varm opp olje i en paellapanne eller stor stekepanne, og stek svin, kylling og bein til de er brune på alle sider (10 til 15 minutter). Det kan være lurt å telle beina nå. Skyv kjøtt og bein til sidene av pannen. I midten, stek grønne bønner, hvitløk og tomat i ca. 3 minutter. Tilsett paprika i midten av pannen sammen med grønnsakene. Hell i vann, buljongterning og safran. Kok opp på middels varme i ca. 20 minutter, og rør alle ingrediensene sammen. Smak til med salt. På dette tidspunktet bør kraften være veldig kraftig og smakfull. Kast beina (husk å telle dem). Tilsett limabønner og kok i ytterligere 10 minutter. Skyv alt til sidene av pannen, og tilsett arborioris i midten. Skyv risen under kjøtt og grønnsaker slik at all risen er dekket av væske. Legg på kamskjell. Plasser reker på toppen, og kok på middels til høy varme i 20 minutter, og tilsett mer vann om nødvendig. Risen skal være kokt, men tørr, nesten sprø. Dekk med et ark av avispapir og la hvile i 10 minutter. Damp blåskjell i 1/4 kopp hvitvin i ca. 3 til 5 minutter, til de åpner seg. Legg blåskjellene med skjell oppå paellaen. Strø over hakket persille og server i samme panne.
  2. 2Oppskriftene for dette programmet, som er levert av bidragsytere og gjester som kanskje ikke er profesjonelle kokker, har ikke blitt testet i Food Network sitt kjøkken. Derfor kan ikke Food Network garantere nøyaktigheten av noen av oppskriftene.