Hello Fresh Mobile Banner
Kandisert bacon

Kandisert bacon

Lær hvordan du lager candied bacon med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller tilbehør. Rask, enkel og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp lyst brunt sukker
  • 6 skiver bacon, delt på tvers

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Sett et rist over et stekebrett.
  2. 2Fordel det brune sukkeret på en tallerken. Dypp baconet i sukkeret på begge sider, og press det lett for å få det til å feste. Legg skivene på risten.
  3. 3Stek til baconet er mørkebrunt og nesten helt sprøtt (det vil fortsette å bli sprøtt når det avkjøles), i 20 til 25 minutter. Overfør til tørkepapir for å avkjøle. Smuldre eller hakk det opp før bruk.