Kandisert bacon
Lær hvordan du lager candied bacon med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller tilbehør. Rask, enkel og velsmakende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp lyst brunt sukker
- 6 skiver bacon, delt på tvers
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Sett et rist over et stekebrett.
- 2Fordel det brune sukkeret på en tallerken. Dypp baconet i sukkeret på begge sider, og press det lett for å få det til å feste. Legg skivene på risten.
- 3Stek til baconet er mørkebrunt og nesten helt sprøtt (det vil fortsette å bli sprøtt når det avkjøles), i 20 til 25 minutter. Overfør til tørkepapir for å avkjøle. Smuldre eller hakk det opp før bruk.