Knuste, knuste poteter
oppskrift på smashing smashed potatoes - en deilig og enkel rett perfekt som tilbehør. lær hvordan du lager sprø og myke poteter på en enkel måte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund små røde poteter, delt i kvarter
- 1 3/4 teskjeer salt
- 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 1 stang smør
- 1 kopp ovnsbakt hvitløk
- 1 kopp kremfløte
Fremgangsmåte
- 1Legg potetene i en kjele og dekk dem med vann. Krydre med 1 teskje av saltet og 1/4 teskje av svart pepper. Kok til de er møre når du stikker med en gaffel, ca. 20 minutter. Sil av vannet og ha potetene tilbake i kjelen. Tilsett smør, hvitløk og fløte. Mos potetene grovt med en gaffel og bland godt. Krydre med resten av saltet og pepperet, og server.