Hello Fresh Mobile Banner
Tapenade på crostini

Tapenade på crostini

lær hvordan du lager deilig tapenade på crostini med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 stor baguette, ca. 66 cm lang, skåret på skrå i 1/3 tomme tykke skiver
  • 4 til 6 spiseskjeer hjemmelaget urtelake, oppskrift følger
  • 1 pakke ferdigkjøpt oliventapenade
  • 1 kopp rosmarinnåler, stilkene fjernet
  • 2 kopper olivenolje
  • 1/2 kopp estragonblader
  • 1/4 kopp timianblader

Fremgangsmåte

  1. 1Plasser risten i den øverste tredjedelen av ovnen og skru på grillelementet. Smør lett på begge sider av hver skive brød med urteleveren. Legg skivene på to bakeplater. Grill én plate om gangen i omtrent 1 til 2 minutter til skivene er gyldne. Vend skivene og rist den andre siden av brødet. Smør tapenaden på crostini og server.
  2. 2Plasser rosmarin og olivenolje i en blender og dekk til. Kjør på høy hastighet til rosmarinen er finhakket i små biter. Tilsett estragon og timian, og fortsett å blende til alle urtene er brutt ned i små biter. Hell over i en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet.