Tapenade på crostini
lær hvordan du lager deilig tapenade på crostini med denne enkle oppskriften. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 stor baguette, ca. 66 cm lang, skåret på skrå i 1/3 tomme tykke skiver
- 4 til 6 spiseskjeer hjemmelaget urtelake, oppskrift følger
- 1 pakke ferdigkjøpt oliventapenade
- 1 kopp rosmarinnåler, stilkene fjernet
- 2 kopper olivenolje
- 1/2 kopp estragonblader
- 1/4 kopp timianblader
Fremgangsmåte
- 1Plasser risten i den øverste tredjedelen av ovnen og skru på grillelementet. Smør lett på begge sider av hver skive brød med urteleveren. Legg skivene på to bakeplater. Grill én plate om gangen i omtrent 1 til 2 minutter til skivene er gyldne. Vend skivene og rist den andre siden av brødet. Smør tapenaden på crostini og server.
- 2Plasser rosmarin og olivenolje i en blender og dekk til. Kjør på høy hastighet til rosmarinen er finhakket i små biter. Tilsett estragon og timian, og fortsett å blende til alle urtene er brutt ned i små biter. Hell over i en lufttett beholder og oppbevar i kjøleskapet.