Kreolsk svinekjøtt med krydrede bønner

Kreolsk svinekjøtt med krydrede bønner

oppskrift på cajun svin med krydrede bønner - en smakfull og mettende hovedrett med cajun-krydder og varme bønner, perfekt for en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 teskjeer Cajun-krydderblanding
  • 4 benfrie svinekoteletter (ca. 570 gram)
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 rød løk, hakket
  • 1 søt rød paprika, hakket
  • 1 boks (ca. 540 gram) svarte bønner, drenert (ikke skylt)
  • 1 boks (ca. 225 gram) maiskorn uten salt, drenert
  • 2 spiseskjeer barbecue-saus
  • Kokt brun ris som tilbehør

Fremgangsmåte

  1. 1Strø 1 teskje krydderblanding på begge sider av kotelettene. Varm opp olje i en non-stick panne over middels varme. Legg i kotelettene; kok i 3 minutter. Snu dem. Tilsett løk og pepper rundt kjøttet; dekk til og kok i 7 minutter eller til svinekjøttet er nesten gjennomstekt i midten.
  2. 2Rør inn den resterende 1 teskje krydderblanding; kok i 1 minutt. Tilsett svarte bønner, mais og barbecuesaus; la det småkoke i 2 til 3 minutter eller til det er gjennomvarmt. Server med raskkokt brunt ris.