Langtidskokt barbecue-brisket i slow cooker

Langtidskokt barbecue-brisket i slow cooker

Lær hvordan du lager møre og saftige barbecue brisket i slow-cooker. Enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som passer hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 500 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 spiseskjeer lettbrunt sukker, pakket
  • 1 1/2 spiseskje chipotle-chili pulver
  • 2 teskjeer malt spisskummen
  • 1 teskje sellerisalt
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • Kosher-salt og nykvernet pepper
  • 2,0–2,3 kg brisket av storfe, skåret i spiss, trimmet (fettkappen intakt)
  • 1 1/4 kopper ketchup
  • 1/4 kopp eplesidereddik
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • Potetsalat og maisbrød, til servering (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Bland sammen den brune sukkeret, chilipulveret, spisskummenet, sellerisaltet, hvitløken, og salt og pepper etter smak i en liten bolle. Gni det inn i brisketen, og overfør deretter til en slow cooker på 5 til 6 liter. Bland 3/4 kopp ketchup, eddik og Worcestershire-saus i en annen liten bolle. Hell det over brisketen sammen med 3/4 kopp vann. Dekk til og kok på lav varme i 8 timer.
  2. 2Ta brisketen ut av slow cookeren og la den hvile på et skjærebrett i 10 minutter. I mellomtiden, fjern overflødig fett fra sausen; rør inn den resterende 1/2 koppen ketchup. Sett til side én tredjedel av brisketen (omtrent 340 gram) og 1 kopp av brisketsausen til Southwestern Brisket Hash. Skjær opp resten av brisketen i skiver og fordel på tallerkener. Topp med litt av sausen og server med potetsalat og maisbrød.
  3. 3Per porsjon: Kalorier 453; Fett 12 g (mettede 5 g); Kolesterol 115 mg; Natrium 676 mg; Karbohydrater 16 g; Fiber 0 g; Protein 67 g
  4. 4Fotograf: Justin Walker