
Georgia Peach French Toast
oppskrift på georgia peach french toast, en søt og smakfull frokostrett med fersken og kanel. perfekt for en helgefrokost eller brunch.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 2 kopper ferske ferskenskiver
- 2 spiseskjeer brunt sukker
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1 kopp melk
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 3 egg, pisket
- 1 brød av challah, skåret i skiver på 3 cm tykkelse
- Smør, til påføring
- Melis, til pynt
- Pisket krem, til pynt
- Kandiserte pekannøtter, til pynt, oppskrift følger
- 1/4 kopp brunt sukker
- 1/4 kopp vanlig sukker
- En klype malt kanel
- 1 kopp pekannøtter, ristet
Fremgangsmåte
- 1Til fyllet: Sett en kjele over svak varme, og tilsett fersken, sukker, kanel og ingefær. Rør til ferskenene er jevnt dekket, og la det småkoke til ferskenene er møre og sirupen tykner, ca. 15 til 20 minutter. Ha ferskenblandingen i en blender og pulsér til den er tykk og klumpete.
- 2Til fransk toast: I en stor, lav bolle, tilsett melk, kanel, vanilje og egg, og visp sammen. Dypp brødet i røren og la det trekke til seg væsken.
- 3Varm en takkeplate eller stekepanne over middels høy varme, og tilsett litt smør. Legg det gjennomvåte brødet på takkeplaten og dekk med en stor metallskål for å holde på varmen. Stek til brødet er gyllent på begge sider, ca. 2 til 3 minutter per side.
- 4Legg en skive fransk toast på hver tallerken, topp med en skje ferskenfyll og en ny skive fransk toast. Pynt med melis, pisket krem og noen kandiserte pekannøtter.
- 5Forvarm ovnen til 175 °C (350 °F).
- 6I en kjele over middels varme, tilsett brunt sukker, vanlig sukker, kanel og 2 ss vann. Bland godt og kok opp til blandingen begynner å boble, ca. 3 til 5 minutter.
- 7Legg de ristede pekannøttene på et bakepapirkledd stekebrett, og hell den varme blandingen over nøttene. Vend nøttene slik at de blir jevnt dekket. Sett i ovnen i 6 til 8 minutter. La nøttene avkjøle noe før du håndterer dem. Smuldre de kandiserte pekannøttene og stek i ytterligere 2 minutter.
- 8Yields: 1 kopp