
Subgum-suppe med bok choy
oppskriften på subgum soup med bok choy er rask, enkel og perfekt for en smakfull forrett eller lett middag. prøv denne asiatiske retten i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 kopper kyllingkraft
- 2/3 kopp sopp, skylt og avrente
- 1/2 pund bok choy, skylt og skåret i bitestore biter
- 6 unser kyllingbryst, benfritt, skinnfritt og skåret i tynne skiver mens det er halvt fryst
- 2 spiseskjeer eggehvite
- 1/2 teskje salt
- 2 teskjeer maisstivelse
- 2 teskjeer kinesisk ristet sesamolje
- 6 unser reker, skrelte, renset og tørket
- 1 teskje tørr sherry
- Skivet vårløk til pynt
Fremgangsmåte
- 1I en gryte med kyllingkraft bringes det til kokepunkt. Tilsett sopp og bok choy. Kok i 2 minutter.
- 2I en bolle er det klart for skivet kylling, 1 spiseskje eggehvite, 1/4 teskje salt, 1 teskje maisstivelse og 1 teskje sesamolje. Tilsett i suppen og ta umiddelbart pannen av varmen. Rør for å skille kyllingbitene.
- 3I en bolle er det reker, 1 spiseskje eggehvite, 1/4 teskje salt, 1 teskje sherry, 1 teskje maisstivelse og 1 teskje sesamolje. Sett pannen tilbake på varmen, og når buljongen begynner å koke, tilsett rekene og fjern pannen fra varmen, mens du rører for å skille rekene. Hell suppen i en bolle og pynt med tynne skiver av vårløk.





