Subgum-suppe med bok choy

Subgum-suppe med bok choy

oppskriften på subgum soup med bok choy er rask, enkel og perfekt for en smakfull forrett eller lett middag. prøv denne asiatiske retten i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 kopper kyllingkraft
  • 2/3 kopp sopp, skylt og avrente
  • 1/2 pund bok choy, skylt og skåret i bitestore biter
  • 6 unser kyllingbryst, benfritt, skinnfritt og skåret i tynne skiver mens det er halvt fryst
  • 2 spiseskjeer eggehvite
  • 1/2 teskje salt
  • 2 teskjeer maisstivelse
  • 2 teskjeer kinesisk ristet sesamolje
  • 6 unser reker, skrelte, renset og tørket
  • 1 teskje tørr sherry
  • Skivet vårløk til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1I en gryte med kyllingkraft bringes det til kokepunkt. Tilsett sopp og bok choy. Kok i 2 minutter.
  2. 2I en bolle er det klart for skivet kylling, 1 spiseskje eggehvite, 1/4 teskje salt, 1 teskje maisstivelse og 1 teskje sesamolje. Tilsett i suppen og ta umiddelbart pannen av varmen. Rør for å skille kyllingbitene.
  3. 3I en bolle er det reker, 1 spiseskje eggehvite, 1/4 teskje salt, 1 teskje sherry, 1 teskje maisstivelse og 1 teskje sesamolje. Sett pannen tilbake på varmen, og når buljongen begynner å koke, tilsett rekene og fjern pannen fra varmen, mens du rører for å skille rekene. Hell suppen i en bolle og pynt med tynne skiver av vårløk.