Herb-dampet chilensk havabbor

Herb-dampet chilensk havabbor

oppskrift på herb-steamed chilean sea bass, en delikat hovedrett med friske urter, perfekt for en sunn middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 pund Chilean Sea Bass-filét
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 3 spiseskjeer hver av hakket estragon, dill og flatbladpersille
  • Kvister av estragon, dill og flatbladpersille til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Del sjøabboren i to like deler på tvers. Krydre innsiden med salt og pepper, og fyll midten med de hakkede urtene. Sett sammen sjøabboren igjen og krydre utsiden med salt og pepper etter smak. Pakk den inn i plastfolie.
  2. 2Damp sjøabboren i en 20 cm bred, flatbunnet damper, dekket, i 6 minutter, eller til den er nesten ugjennomsiktig.
  3. 3For å montere: Fjern plastfolien. Bruk en veldig skarp kniv til å skjære fisken i åtte 5 cm store båter. Velg en flat, fargerik tallerken for å fremheve den dramatiske formen på fisken. Stå en båt opp på enden, og vis urtefyllet på den andre. Pynt med friske urter.