Grønnsaker med olivada

Grønnsaker med olivada

en smakfull oppskrift på grønnsaker med olivada, perfekt som forrett eller sunn snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 boks medium, utkjernede, svarte oliven, drenert
  • 1 teskje sitronzest
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • 3 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje
  • 1/4 kopp hakket fersk flatbladpersille
  • 1 liten hvitløksfedd, grovhakket
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 3 gulrøtter, skrellet og kuttet i 2 x 1/2 tommers staver
  • 1/2 hothouse-agurk, kuttet i 2 x 1/2 tommers staver
  • 1 stor fennikelfrø, trimmet, delt i to og skåret i 1/2-tommers biter
  • 1 kopp cherrytomater

Fremgangsmåte

  1. 1Legg alle ingrediensene, unntatt salt og pepper, i en food processor. Kjør til blandingen er grovkornet, og skrap ned langs innsiden av bollen om nødvendig. Smak til med salt og pepper.
  2. 2Overfør olivadaen til en liten dippeskål og plasser den på et serveringsfat. Pynt med gulrøtter, agurk, fennikel og cherrytomater rundt olivadaen. Server.