
Sjeldne tunfisk-ruller med lime og soyasaus
Lær hvordan du lager friske og smakfulle våruller med tunfisk, lime og soyasaus. Perfekt for en lett forrett eller sunn snack.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund sashimilaks i skiver
- 1 spiseskje wasabipasta
- 2 spiseskjeer korianderblader
- 2 spiseskjeer hakket persille
- 8 vårrollomslag
- Olje til dypsteking
- 2 spiseskjeer limesaft
- 2 spiseskjeer soyasaus
Fremgangsmåte
- 1For å lage vårrullene, kutt tunfisken i biter som er 2 cm brede og 10 cm lange. Smør hver bit av tunfisken lett med wasabipasta og rull den i koriander og persille. Pakk hver tunfiskbit inn i en vårrull-omslag, og bruk litt vann for å forsegle endene. Dypp vårrullene i varm olje og fritér dem i 30 til 45 sekunder, eller til de er lett gyldne. La dem renne av på tørkepapir. Bland limesaft og soyasaus, og server i små dippeskåler sammen med tunfiskrullene og en asiatisk grønn salat.
- 2Cordon Cut Riesling, Clare Valley, Mount Horrocks Vineyard, 1998
- 3Old Vines Grenache Shiraz, Clare Valley, Hill of Content Vineyard, 1997
- 4Lindeman's Padthaway Chardonnay, 1997
- 5Olmo's Reward, Frankland Estate, 1995