Sjeldne tunfisk-ruller med lime og soyasaus

Sjeldne tunfisk-ruller med lime og soyasaus

Lær hvordan du lager friske og smakfulle våruller med tunfisk, lime og soyasaus. Perfekt for en lett forrett eller sunn snack.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund sashimilaks i skiver
  • 1 spiseskje wasabipasta
  • 2 spiseskjeer korianderblader
  • 2 spiseskjeer hakket persille
  • 8 vårrollomslag
  • Olje til dypsteking
  • 2 spiseskjeer limesaft
  • 2 spiseskjeer soyasaus

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage vårrullene, kutt tunfisken i biter som er 2 cm brede og 10 cm lange. Smør hver bit av tunfisken lett med wasabipasta og rull den i koriander og persille. Pakk hver tunfiskbit inn i en vårrull-omslag, og bruk litt vann for å forsegle endene. Dypp vårrullene i varm olje og fritér dem i 30 til 45 sekunder, eller til de er lett gyldne. La dem renne av på tørkepapir. Bland limesaft og soyasaus, og server i små dippeskåler sammen med tunfiskrullene og en asiatisk grønn salat.
  2. 2Cordon Cut Riesling, Clare Valley, Mount Horrocks Vineyard, 1998
  3. 3Old Vines Grenache Shiraz, Clare Valley, Hill of Content Vineyard, 1997
  4. 4Lindeman's Padthaway Chardonnay, 1997
  5. 5Olmo's Reward, Frankland Estate, 1995