
Kielbasa med varm kålrotstuing
oppskrift på kielbasa med varm coleslaw – en smakfull og enkel rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen eller helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 til 1 ½ pund kielbasa
- 3 kopper grønnkål, kuttet i tynne strimler som til coleslaw (ikke revet)
- 1 kopp revet eller julienned gulrot
- 1 kopp naturell yoghurt
- Salt og pepper
- Hakket grønn paprika eller persille til pynt
Fremgangsmåte
- 1Skjær kielbasa i diagonale skiver og stek dem i en usmurt non-stick panne til de er gylne på begge sider; legg dem på en tallerken. Tilsett coleslaw og gulrøtter, og wok dem i det smeltede fettet i ett minutt, bare så de nesten faller sammen; fjern fra varmen, rør inn nok yoghurt til en kremet konsistens, og smak til med salt og pepper.
- 2Overfør den varme "coleslawen" til et serveringsfat, og plasser skivene av kielbasa i midten; pynt med persille og/eller grønn paprika.
- 3Skjær kielbasa i diagonale skiver og stek dem i en usmurt non-stick panne til de er gylne på begge sider; legg dem på en tallerken. Tilsett coleslaw og gulrøtter, og wok dem i det smeltede fettet i ett minutt, bare så de nesten faller sammen; fjern fra varmen, rør inn nok yoghurt til en kremet konsistens, og smak til med salt og pepper.
- 4Overfør den varme "coleslawen" til et serveringsfat, og plasser skivene av kielbasa i midten; pynt med persille og/eller grønn paprika.