Kielbasa med varm kålrotstuing

Kielbasa med varm kålrotstuing

oppskrift på kielbasa med varm coleslaw – en smakfull og enkel rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen eller helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 til 1 ½ pund kielbasa
  • 3 kopper grønnkål, kuttet i tynne strimler som til coleslaw (ikke revet)
  • 1 kopp revet eller julienned gulrot
  • 1 kopp naturell yoghurt
  • Salt og pepper
  • Hakket grønn paprika eller persille til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Skjær kielbasa i diagonale skiver og stek dem i en usmurt non-stick panne til de er gylne på begge sider; legg dem på en tallerken. Tilsett coleslaw og gulrøtter, og wok dem i det smeltede fettet i ett minutt, bare så de nesten faller sammen; fjern fra varmen, rør inn nok yoghurt til en kremet konsistens, og smak til med salt og pepper.
  2. 2Overfør den varme "coleslawen" til et serveringsfat, og plasser skivene av kielbasa i midten; pynt med persille og/eller grønn paprika.
  3. 3Skjær kielbasa i diagonale skiver og stek dem i en usmurt non-stick panne til de er gylne på begge sider; legg dem på en tallerken. Tilsett coleslaw og gulrøtter, og wok dem i det smeltede fettet i ett minutt, bare så de nesten faller sammen; fjern fra varmen, rør inn nok yoghurt til en kremet konsistens, og smak til med salt og pepper.
  4. 4Overfør den varme "coleslawen" til et serveringsfat, og plasser skivene av kielbasa i midten; pynt med persille og/eller grønn paprika.