Veldig bæraktig tranebærsaus

Veldig bæraktig tranebærsaus

Lær hvordan du lager en deilig very berry cranberriesaus perfekt for høst- og vintermåltider. Enkel oppskrift med friske bær og balansert sødme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
saus

Ingredienser

  • 2 poser ferske eller frosne tranebær
  • 1 kopp appelsinjuice
  • 1/2 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp vanlig sukker
  • 1/2 kopp whisky
  • 1 kopp blåbær
  • 1/2 kopp bringebær

Fremgangsmåte

  1. 1Legg tranebærene, appelsinjuicen, brunt sukker, vanlig sukker og whiskey i en stor kjele, og kok opp på middels høy varme. Skru ned varmen og la det småkoke i 15 minutter. Tilsett blåbær og bringebær, og kok i ytterligere 3 til 4 minutter. La det avkjøle, før du overfører det til en glasskrukke og oppbevarer det i kjøleskapet til det er kaldt og har fått en tykk konsistens.